Doe mee met het Kwartier West collectief!

Maak of verkoop jij mooie dingen en droom je ervan je spullen te verkopen in een inspirerende winkel? Dan is dit jouw kans! Bij Kwartier West verhuren wij vierkante meters waar jij jouw spullen op kan aanprijzen en verkopen.

Wat is Kwartier West?

Kwartier West laat zich het beste omschrijven als een conceptstore die ruimte biedt aan verschillende Zaanse ondernemers. Een sfeervolle winkel die je ‘beleeft’ en waar je makkelijk een uurtje of meer in kan doorbrengen. Kwartier West is een samenwerking van Prins op de Erwt, Zaansch Faam en De Plantenkamer. Om het nóg aangenamer in de winkel te maken verkopen we ook koffie, thee en frisdrank, tosti’s en huisgemaakt gebak van Vedi Patisserie. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Kwartier West, daarom is de koffie eerlijk en wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van duurzame alternatieven.Wat doet Kwartier West voor jou?

  • Wij bieden jou een fysiek verkoopplatform
  • Verkoop van en naamsbekendheid voor jouw artikelen
  • Vermelden van jouw merk op onze website
  • Promoten van je artikelen via onze social media kanalen
  • Jouw product komt in de spotlights te staan

Download onze infosheet

Voorwaarden


Stuur voor deelname een mail naar zaanschfaam@gmail.com met een introductie van jezelf, je product(en) en wat productfoto’s zodat wij een compleet beeld krijgen. Vinden we dat jouw producten aansluiten bij Kwartier West dan mailen we je terug!